​Ring til os på: 

+45 73 22 33 44

Vi tilbyder - skal du flytte..?​

Flyttegods:

Som en del af det at være specialiseret møbeltransportør, har vi igennem årene også foretaget adskillige flyttegodstransporter, og således fået et godt kendskab til dette.


Både indenrigs i Danmark, til og fra destinationer i Europa, er der til stadighed behov for en dedikeret og skånsom transport af dine møbler og dit indbo.

Arling kan tilbyde såvel afhentning og levering af mindre partier flyttegods, som hele læs, hvor I får stillet en hel trailer til rådighed, som I kan vælge at læsse selv.

Med vores store erfaring i skånsom læsning og håndtering af møbler, er vi også den sikre løsning, når dine ejendele skal flyttes fra "A" til "B"​​

Du kan enten vælge at læsse bilen selv, og aflæsse den selv på destinationen, hvis du kan bruge en hel bil, eller du kan vælge at emballere dine mest følsomme ting, og så kan vi også flytte små partier.

Vi kan også tilbyde forsikring i forbindelse med flytningen.

Vores erfaring med den slags opgaver er lang.

Kontakt os for yderligere information og hør, hvad vi kan gøre for dig.​

Møbeltransport til alle

​Langt den overvejende del af de opgaver Arling udfører, er for den eksporterende møbelbranche primært i Danmark. Men alt indenfor møbler, interiør og indretningsartikler transporteres sikkert og skånsomt. 

Også eksportører i de øvrige skandinaviske lande tæller blandt Arlings kunder, hvorfra møblerne hentes, køres til egen terminal i Haderslev på i alt ca. 10000 m.

Herfter sorteres godset og konsolideres til de forskellige områder i de forskellige markeder primært i Europa.

For Arling Int. Møbeltransport, er sikkerhed, præcision og pålidelighed nogen af kerneværdierne i en stærk konkurrencepræget branche.

​Hvorfor vælge os?

  • Skånsom transport og distribution.
  • Vi kan tilbyde hasteforsendelser
  • Vi har en stor erfaring og er omhyggelige
  • Vi tager hver opgave med et smil
  • Vi råder over 35 egne lastbiler og 50 trailere heraf en stor del udstyret med løftebagsmæk.

​Arling Int. Møbeltransport ApS

Norgesvej 33, 6100 Haderslev

Telefon: 73 22 33 44

E-mail: mail@arling.dk