​Ring til os på: 

+45 73 22 33 44

Messeservice​ med levering og afhentning

Hos Arling Int. Møbeltransport ApS tilbyder vi messeservice såvel her til lands, som i resten af Europa. Vores messeservice er med levering og afhentning, når messen henholdsvis starter og slutter. Afhentning af tom emballage mm., inden messen begynder, og hurtig returnering, når messen slutter, så man hurtigt kan få pakket ned, og komme hjem - så tager vi os af resten!

Vi giver den bedste service.!

Slip for problemer med vores messeservice

​Vi sikrer rettidig ankomst af Deres messevarer.

En anden vigtig detalje er, at vi tilbyder mange afgange, således I kan få alle de sidste ting frem.

Vi har vores egne specialister på stedet som samarbejder med de lokale messespeditører. Dette sikrer en hurtig, sikker og præcis behandling af udstillingsgodset, således det kommer ind på standen, når det skal bruges. På denne måde undgår du at blive blot et "nummer i køen".

Vores messeservice kan også inkludere afhentning af tom emballage på standen, opbevaring under messen og hurtig returnering til standen, når messen slutter. ​Udover hjemtransport tilbyder vi levering til kunder, som har købt direkte på messen.

Messeservice er et spørgsmål om kvalitet og tillid, og du kan trygt henvende dig til os. Derved vil du undgå unødige bekymringer og problemer.

​Ring for at høre hvordan vi kan hjælpe på messer

​Du er meget velkommen til at kontakte os hos Arling Int. Møbeltransport ApS for at høre, hvordan vi med vores messeservice kan hjælpe med at gøre dine messer nemmere. 

Du kan ringe til os på telefon 73 22 33 44, men du kan også sende en e-mail til mail@arling.dk. Desuden kan du benytte kontaktformularen. 

Møbeltransport til alle

​Langt den overvejende del af de opgaver Arling udfører, er for den eksporterende møbelbranche primært i Danmark. Men alt indenfor møbler, interiør og indretningsartikler transporteres sikkert og skånsomt. 

Også eksportører i de øvrige skandinaviske lande tæller blandt Arlings kunder, hvorfra møblerne hentes, køres til egen terminal i Haderslev på i alt ca. 10000 m.

Herfter sorteres godset og konsolideres til de forskellige områder i de forskellige markeder primært i Europa.

For Arling Int. Møbeltransport, er sikkerhed, præcision og pålidelighed nogen af kerneværdierne i en stærk konkurrencepræget branche.

​Hvorfor vælge os?

  • Skånsom transport og distribution.
  • Vi kan tilbyde hasteforsendelser
  • Vi har en stor erfaring og er omhyggelige
  • Vi tager hver opgave med et smil
  • Vi råder over 35 egne lastbiler og 50 trailere heraf en stor del udstyret med løftebagsmæk.

​Arling Int. Møbeltransport ApS

Norgesvej 33, 6100 Haderslev

Telefon: 73 22 33 44

E-mail: mail@arling.dk