​Ring til os på: 

+45 73 22 33 44

Profil​

Med snart 40 år i transportbranchen, og adskillige millioner kilometer på bilernes tællere, kan firmaet Arling Int. Møbeltransport med stor selvfølgelighed og sindsro beskrive sig selv som en solid og erfaren udbyder

af møbeltransport.

Det blev fra starten besluttet at køre med egne lastbiler, med egne chauffører, for at kunne opbygge de stabile og langvarige forbindelser til kunder i både ind- og udland, som udspringer af kendskab og tillid til transportøren.

Langt den overvejende del af opgaverne, er for den eksporterende møbelbranche primært i Danmark, men også møbeleksportører i de øvrige skandinaviske lande tæller blandt kunder, hvorfra møblerne hentes, køres til egen terminal i Haderslev på i alt ca.​ 10000 m2, hvor godset sorteres og konsolideres til de forskellige områder i de forskellige markeder primært i Europa.

"For Arling Int. Møbeltransport, er sikkerhed, præcision og pålidelighed nogen
af de kerneværdier i en stærk konkurrencepræget branche, der

har været med til at bringe firmaet frem i møbeltransportens "superliga"

Møbeltransport til alle

​Langt den overvejende del af de opgaver Arling udfører, er for den eksporterende møbelbranche primært i Danmark. Men alt indenfor møbler, interiør og indretningsartikler transporteres sikkert og skånsomt. 

Også eksportører i de øvrige skandinaviske lande tæller blandt Arlings kunder, hvorfra møblerne hentes, køres til egen terminal i Haderslev på i alt ca. 10000 m.

Herfter sorteres godset og konsolideres til de forskellige områder i de forskellige markeder primært i Europa.

For Arling Int. Møbeltransport, er sikkerhed, præcision og pålidelighed nogen af kerneværdierne i en stærk konkurrencepræget branche.

​Hvorfor vælge os?

  • Skånsom transport og distribution.
  • Vi kan tilbyde hasteforsendelser
  • Vi har en stor erfaring og er omhyggelige
  • Vi tager hver opgave med et smil
  • Vi råder over 35 egne lastbiler og 50 trailere heraf en stor del udstyret med løftebagsmæk.

​Arling Int. Møbeltransport ApS

Norgesvej 33, 6100 Haderslev

Telefon: 73 22 33 44

E-mail: mail@arling.dk