​Ring til os på: 

+45 73 22 33 44

Historie​

Den 5. februar 1979 blev firmaet grundlagt af Sven Arling.

Det begyndte som en enkeltmandsfirma, med et lille kontor på hjemmeadressen.

Ideen viste sig hurtigt at være rigtig, og omsætningen steg støt, og efter realativ kort tid var der behov for større lokaliteter, og kontoret blev flyttet ud i byen i Haderslev, og de første egne biler blev indkøbt.

Efter endnu en periode var omsætningen nået op til en størrelse, hvor der var behov for yderligre personale og fra 1983, efter man havde specialiseret sig helt og holdent i skånsom transport og distribution af møbler, gik det hurtigt fremad, og Arling fulgte med i den udvikling, som den danske møbelindustri oplevede i disse år.​

På et tidspunkt midt i 90`erne, var firmaet oppe på at have over 100 lastbiler, som alle var beskæftiget med møbeltransport.

Siden, har Arling været knyttet til, og fulgt de konjukturer som møbelindustrien har oplevet i årene, mens en stadig større markedsandel har valgt Arling, som deres foretrukne leverandør af skånsom transport.​

Efter Sven Arling død i september 2018, bliver selskabet drevet videre af hans sønner, Anders Arling som adm. direktør, og Morten Arling, som er arbejdende bestyrelsesformand, hvorved den fortsatte drift er sikret i mange år fremad.

Møbeltransport til alle

​Langt den overvejende del af de opgaver Arling udfører, er for den eksporterende møbelbranche primært i Danmark. Men alt indenfor møbler, interiør og indretningsartikler transporteres sikkert og skånsomt. 

Også eksportører i de øvrige skandinaviske lande tæller blandt Arlings kunder, hvorfra møblerne hentes, køres til egen terminal i Haderslev på i alt ca. 10000 m.

Herfter sorteres godset og konsolideres til de forskellige områder i de forskellige markeder primært i Europa.

For Arling Int. Møbeltransport, er sikkerhed, præcision og pålidelighed nogen af kerneværdierne i en stærk konkurrencepræget branche.

​Hvorfor vælge os?

  • Skånsom transport og distribution.
  • Vi kan tilbyde hasteforsendelser
  • Vi har en stor erfaring og er omhyggelige
  • Vi tager hver opgave med et smil
  • Vi råder over 35 egne lastbiler og 50 trailere heraf en stor del udstyret med løftebagsmæk.

​Arling Int. Møbeltransport ApS

Norgesvej 33, 6100 Haderslev

Telefon: 73 22 33 44

E-mail: mail@arling.dk